(ОМЕГА 3;6 и 9)
Съчетанието на различни масла осигурява висококачествени есенциални мазнини.
Полиненаситените мастни киселини са важни за поддържането на здраво сърце, стави, кости и много други телесни функции, включително и добър метаболизъм. Съвременният живот не винаги ни позволява чрез храната да си осигурим това, от което се нуждаем.
Комплекс мастни киселини на АкваСорс е чудесен начин да си гарантираме, че получаваме правилните мастни киселини. Над 98% от съставките са органично отгледани.
Тялото се нуждае от набор есенциални мастни киселини. Когато се използва думата „есенциални” при описанието на мастните киселини, аминокиселините или други хранителни вещества, означава, че те не могат да се произведат от организма, а е необходимо да бъдат осигурени чрез храната.
Мастните киселини подпомагат организма за:
АкваСорс Комплекс Есенциални мастни киселини съдържа широка гама есенциални и неесенциални мастни киселини от свещица, чесън, сусамено семе, ленено семе, кайсиеви ядки, богато на DHA масло от микроводорасли и още много растителни масла от органично отглеждани растения, които са студено пресованиза да запазят хранителните си качества.
Основни предимства:
Типично съдържание в 2 ml:
Употреба:
Препоръчваното дневно количество ЕМК е 2 мл (40 капки) – 2 х 20 капки по време на хранене. Може да се поръси върху салата или негореща храна.
За деца над 6 месеца – 2 х 10 капки дневно
Ефектът на ЕМК се увеличава при съчетаване с Коластра, Зелнена Енергия , Храносмилателни ензими или Коензим Q10
Човек си дава сметка за ползата от ЕМК още през първия месец на употребата им. Още по-добри и трайни резултати се получават след по-продължително ежедневно приемане – поне три месеца.
Много необясними постоянни симптоми намаляват или изчезват. Енергията се повишава, кожата, ноктите, косата и всички лигавици видимо се заздравяват, а общото състояние и самочувствието определено се подобряват.
Опаковка: стъклено шише 50 мл. с вграден капкомер.
Не съдържа ГМО
Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.